“Čuvaj me od sna” naziv je novog singla kojega s ponosom predstavlja Klapa Puntamika

“Čuvaj me od sna” je nova pjesma Klape Puntamika objavljena u izdanju Croatia Recordsa.
Ova ljubavna pjesma odiše romantikom i mistikom, a u glazbenom smislu predstavlja hrabar, moderniji pop iskorak naše poznate Klape Puntamika.
Glazbu za pjesmu napisao je Denis Maričić Dendo, koji zajedno s Markom Dunatovom potpisuje i stihove pjesme. Za aranžman je bio zadužen profesor Tomislav Pehar, u čijem je studiju Music 4 life, pjesma i snimljena.

Miks i mastering djelo su Saše Miočića, a režija, kamera, color grade i produkcija spota i ovaj put povjerena je Toniju Mađeriću iz Limitless Productionsa, uz pomoć Frane Hrabrova i Antonija Kandasića. Spot također predstavlja iskorak u jedan moderni, a ambijentalno tradicionalni svijet, na tananoj granici između sna i jave, noći i zore, s vjerom u novo svitanje, puno ljubavi i snova. Jer, sve što postoji oko nas, nekada je bio san.
Ženska uloga u spotu pripala je prelijepoj Ivoni Barić, miss Zadarske županije, a za njen besprijekoran izgled pobrinule su se frizurom Studio Jolas, šminkom Luem make up, te haljinom Božena Bratović Smolić iz Becha designa. Za make up klape zaslužan je Symmetry Studio iz Zadra.

Klapa Puntamika – Čuvaj me od sna