Klapa Nostalgija nakon slavljeničkog koncerta u Lisinskom zasluženo odmara

Koncert na kojem su digli publiku na noge i prije prve otpjevane pjesme i dugotrajan pljesak bio je znak zahvalnost klapi koja je punih četrdeset godina njegovala izvornu tradicijsku glazbu, ali i glazbu sličnih glazbenih žanrova.
Djelujući kontinuirano svih ovih godina klapa Nostalgija profilirala se kao autohtono i samosvojno glazbeno tijelo, nastupili su na čak dvadeset sedam Festivala dalmatinskih klapa u Omišu na kojem su osvojili čak trideset i dvije nagrade. Ujedno su i prva klapa osnovana izvan Dalmacije i prva klapa koja je predstavljala Zagreb na spomenutom festivalu.


Brojnim priznanjima i glazbenim nagradama Porin dodali su još jedno posebno priznanje za četrdeset godina umjetničkog rada i promicanja klapske pjesme koje im je uručeno od strane diskografske kuće Croatia Records.
U pripremi je i monografija klape, a svoj veliki jubilej proslavit će koncertima prvo u Skradinu 30. lipnja s klapom Skradinski buk koja slavi pet godina postojanja, a potom i u Omišu, 1. srpnja s ženskom klapom Cesarice koja slavi svojih trideset godina.