“Peta strana svijeta” nova je pjesma Letećeg odreda koja će se naći na novom albumu

“Peta strana svijeta” novi je ljubavni singl Letećeg odreda, benda koji obogaćuje hrvatsku glazbenu scenu već 30 godina.
Glazbu potpisuje Denis Dumančić, a na tekstu je surađivao s poznatim hitmejkerom Fayom. Aranžman su napravili Denis Dumančić i Vedran Baotić.
“Peta strana svijeta” pozitivna je pjesma kojom je bend krenuo u novi pohod na top liste, a s obzirom na svoju radiofoničnost i lijepu poruku, pjesma ima veliki potencijal osvojiti radijske postaje diljem Hrvatske.

Dumančićeve pjesme odražavaju njegova razmišljanja i stav, a kad je riječ o najdražoj i vječnoj temi – ljubavi, inspiracije nikad ne nedostaje.
Pjesmu prati razigrani videospot u produkciji Vedrana Baotića. Režiser videa je Tomislav Pović. Dinamični i veseli kadravi sjajno su nadopunili stihove ove ljubavne pjesme.
Leteći odred naporno radi i na 11. studijskom albumu koji bi bend uskoro trebao objaviti. “Peta strana svijeta” krasit će novi album uz poznate uspješnice “Hodajmo po mjesecu”, “Lažeš i kada plačeš” i “Da se ne zaboravi”.