James Night donosi dva vruhnska remiksa vlastitog singla “Nije Zauvijek”

Ljetni chill ili ples do jutra? James Night donosi dvije nove verzije singla “Nije Zauvijek” za obje vrste provoda.
“Uvijek me raduje čuti vlastite pjesme u malo drugačijem ruhu, a party uz ‘Nije Zauvijek’ nikada ne prestaje!”
Nezaustavljivi James Night nastavlja oduševljavati slušatelje kreativnim preobrazbama vlastitog singla “Nije Zauvijek”! Nakon što je objavio englesku verziju singla, “Chasing Rainbows”, sada pod Dancing Bearom donosi i vlastita dva remiksa autorskog singla – ubrzanu i usporenu verziju. Međutim, genijalni Vinkovčanin nije samo ubrzao i usporio pjesmu nego joj je donio dva potpuno nova ruha koji svaki na svoj način pobuđuju nostalgiju prilikom slušanja.


“Nije Zauvijek (Arcade Sped Up Remix)” donosi poletni singl u dosta bržem ritmu te je prožet zvukovima arkadnih igara koji bude sjećanja iz djetinjstva te pozivaju na ples do ranog jutra. S druge strane, usporena verzija singla, “Nije Zauvijek (80s Slowed Down Remix)”, inspirirana je glazbom osamdesetih godina te vraća slušatelje u jedno drugo, prekrasno doba. Ovaj sanjivi remiks idealan je za opuštanje u dugim ljetnim danima te evocira stare uspomene i potiče na maštanje o novima.
“Jedna od meni najdražih stvari je staviti mali ‘twist’ na sve što radim, tako da i ove verzije pjesme nisu imune na to. Umjesto jednostavnog usporavanja/ubrzavanja pjesme, što mi se čini pomalo lijeno, htio sam remikseve u tom tonu!“, rekao je James Night.
Kao i za originalnu verziju “Nije Zauvijek” te englesku inačicu, “Chasing Rainbows”, tekst i glazbu potpisuje James Night, a za aranžman se pobrinuo Night studio, kolektiv mladih glazbenika koje je James okupio.
“Direktno iz studija Night, ‘Arcade’ i ’80s’ remiksevi proizvodi su glazbenika u kolektivu. Jako sam ponosan i zahvalan što sam okružen predivnim ljudima na početku glazbenih karijera koji svoj put dijele sa mnom, a tako i ove prerade ‘Nije Zauvijek'”, o novopečenim verzijama vlastitog singla izjavio je James Night.

Nove verzije singla “Nije Zauvijek” nepobitno dokazuju Jamesovu golemu kreativnost i glazbeni talent, ali i status senzacije koja kroz genijalne načine na društvenim mrežama stvara svoje inačice hrvatskih, regionalnih te svjetskih hitova, pokazujući svoju neizmjernu ljubav i strast prema stvaranju glazbe.

“Nadam se da će vas ’80s Remix’ nostalgičnim zvukom vratiti u prošlost, a ‘Arcade Remix’ probuditi dijete u vama!”, zaključio je talentirani James Night koji trenutno broji gotovo 26 tisuća pratitelja na TikToku te gotovo 16 tisuća na Instagramu.
Remikseve singla “Nije Zauvijek” slušajte na linku
https://jamesnight.lnk.to/NijeZauvijekRemixesI