Pete Spruce i Mike & Me zagrijavaju već vruću festivalsku sezonu singlom “Toxic”

Hrvatski dance EDM predvodnici Pete Spruce i Mike & Me udružili su se na klupskom singlu “Toxic”, idealnom za vruću festivalsku sezonu! Singl je izašao pod okriljem Dancing Beara i Warner Music SEE koji je prepoznao potencijal ovo dvoje talentiranih hrvatskih izvođača.
Dobri prijatelji i izvrsni suradnici vrlo su brzo napravili pjesmu nakon što je pjevač Gabriel Smith poslao svoj očaravajući vokal i inspirirao hrvatski producentski tandem.
“Kad smo čuli melodiju, odmah nam je sinuo i ostatak pjesme. Dobro se poznajemo i obožavamo raditi zajedno jer se vrlo dobro razumijemo! Iako smo različiti i imamo drugačije glazbene stilove i ukuse, kao i u prijateljstvu, tako i u glazbi, naše različitosti se prepoznaju i spajaju u nešto sasvim novo”, rekli su prijatelji i suradnici Pete i Mike.

“Toxic” prati priču dvoje ljudi u kompliciranoj (toksičnoj) vezi koja nikako da dođe do svog kraja – to je situacija u kojoj će se mnogi slušatelji zasigurno imati prilike prepoznati.
Ljubavna priča poznata mnogima prenesena je odličnom vokalnom izvedbom te vrhunskom EDM produkcijom koja je proslavila dvojicu mladih DJ-eva. Obojica su trenutno na rezidenciji na dvije najvruće party lokacije u Hrvatskoj: Mike & Me u Noi na Zrću i Pete Spruce u klubu 585 u Bolu na Braču.
Pripadni spot izašao je iz radionice Marina Ćosića čiji 3D likovi savršeno vizualiziraju uspone i padove toksične veze te dočaravaju kako upravo ta vrsta ljubavi istovremeno može biti razorna, ali i ovisna.
Zarazna melodija novopečenog bangera “Toxic” nesumnjivo će oduševiti publiku u klubovima ovog ljeta i tjerati ih na plesno oslobođenje do ranih jutarnjih sati! Iako su vrlo mladi, ni jednom ni drugom talentiranom producentu stvaranje hitova nije strana pojava.
Pete je često surađivao s kolegom Brunom Pietrijem s kojim je objavio uspješnice “Don’t Let Me Go”, koja je nadomak 2 milijuna streamova na Spotifyju te aktualni hit “Hold My Love” koji je pronašao svoje mjesto na brojnim playlistama te žari radijski eter unutar i izvan granica Lijepe Naše.
Mike & Me također je oduševio mnoge svojom verzijom kultne pjesme “Gangsta’s Paradise” koja je prikupila više od 15 milijuna pregleda na YouTubeu.
Oba izvođača nastupali su na svjetski poznatom Ultra Europe festivalu: Pete se našao na pozornici 2022. godini dok je Mike & Me zabavljao publiku na ovogodišnjem izdanju festivala.

Singl “Toxic” poslušajte na linku:
https://petesprucemikeme.lnk.to/Toxic