Petko Kantardžijev – Mlinac predstavlja novi album “Piano Man”

Petko Kantardžijev-Mlinac, skladatelj, tonski majstor, producent i pijanist objavio je novi album s petnaest instrumentala svjetski poznatih evergreena.
“Piano man” naslov je ovog bogatog albuma odsviranog na klaviru.
U nekoliko medleya Mlinac je glazbom povezao gotovo cijeli svijet. Tako je u jednom spletu povezao “Šervudske kišobrane”, “Posljednji tango u Parizu” i “Speak Softly Love”, poznatu temu iz kultnog filma “Kum”. U drugom medleyu odsvirao je “Amacord” Nine Rote, zatim Hollanderov “Falling In Love Again”, a završio je Chaplinovom skladbom “Sile”.

Tako se Kantardžijev “igra” na cijelom albumu. Svojim majstorskim izvedbama nikoga ne ostavlja ravnodušnim i čini se da je ovo izdanje sukus njegovog dugogodišnjeg sviranja klavira. Iako je rođen u Sofiji, cijelu mladost proveo je u Zagrebu gdje je završio Muzičku školu i gimnaziju. Završio je i Elektrotehnički fakultet u Zagrebu te je kao tonski majstor radio na HRT-u gdje je dočekao mirovinu.
Sva ta znanja i ogromno tehničko iskustvo primjenio je na snimanju ovog CD-a na kojem se itekako osjeti njegov rukopis u svakom segmentu produkcije. Nema sumnje da će ljubitelji poznatih melodija i filmske glazbe uživati u ovom izdanju kao i u vrhunskoj svirci Petka Kantardžijeva Mlinca.