Bend Heidi šeće psa novim singlom „Između nas“ ima samo jedan cilj – bespoštedno rasplesati publiku

Jedan od najzanimljivijih zagrebačkih pop bendova Heidi šeće psa novim singlom „Između nas“ pomiče granice svog prepoznatljivog zvuka suradnjom s renomiranim glazbenim producentom Lukom Tralićem Shotom kojeg su glazba i stihovi inspirirali da pjesmu produkcijski teleportira u vibrantne 1980-te kada je glazba ljude osuđivala na ples bez mogućnosti pomilovanja.
Pjevačica benda Smiljana Štrbac Heidi melodiju za pjesmu osmislila je u autu dok je predugo čekala zeleno svjetlo na semaforu te ju srećom, odmah snimila na mobitel da ne pobjegne u zaborav.
Isti dan ju je razradila skupa s osnivačem i gitaristom benda Hrvojem Borošićem čiji su se stihovi pisani davno za jednu studentsku ljubav savršeno uklopili u ovu lijepu glazbenu priču.

Zarazni ritam pjesme brzo je oblikovao ideju o spotu u kreativnom umu Heidi i Hrvoja koji su ga zamislili kao hommage kultnoj sceni audicije iz filma Flashdance.
Pod stručnim okom redatelja Dinka Čvorića Doringa, Heidi je uvjerljivo utjelovila ulogu talentirane plesačice obzirom da je dugi niz godina plesala u poznatoj plesnoj skupini Tihane Škrinjarić, a na snimanju u klubu Boogaloo pridružile su joj se i druge bivše članice s kojima je otplesala dinamičnu koreografiju koju je sama osmislila.
Spot za pjesmu „Između nas“ pogledajte na : https://www.youtube.com/watch?v=TYCznGu5bnc