“Moje ludilo” nova je pjesma Marka Košutića

Nakon prekrasnih balada, Marko se okrenuo veselom ritmu i pozitivnoj energiji koju nosi njegov novi singl. “Moje ludilo” spojilo je izvrsne glazbenike Miroslava Lesića (glazba, tekst i aranžman), Tomislava Markovića (tekst) i Marka Košutića (glazba i tekst).
Kako je pjesma nastala, pojasnio nam je Marko: “Pjesma ‘Moje ludilo’ nastala je sasvim slučajno jednog popodneva kada mi je prijatelj, tekstopisac poslao svoj novi tekst. Iako na prvu nisam bio nešto impresioniran iz znatiželje sam uzeo gitaru i počeo se igrati harmonijom. Vrlo brzo sam došao do refrena pjesme i pjesmu tako gotovu na pola sam poslao svom producentu i prijatelju, Miru Lesiću. On se pjesmom oduševio tim više što je pjesma netipična za mene jer sam sklon raditi teške balade. Čim smo ušli u studio i počeli snimati nekako je sve sjelo na svoje mjesto. Refren je jednostavan, lako pamtljiv i poruka pjesme je da se mladi zabave uz dobro društvo, da ih vode osjećaji. Smatram da nema ništa loše u tome da nas emocije vode jer volim i kad publika prepozna emociju koju na njih glazbom pokušavam prenjeti.”


Videospot za koji je scenarij osmislio Marko Košutić snimljen je u Koprivnici, a montažu potpisuje Zvonimir Ćurić, Fotkalo. Sve su začinili plesači Spk Ritma, Laura Krog i Lovro Peraković.

Iako je Marko dugi niz godina u glazbi, odnedavno je počeo objavljivati kantautorska djela koja nailaze na pozitivne komentare. Brojne pohvale primio je i za svoj rad vezan uz starogradske pjesme te je autor pjesme “Podravina moja spi” Ivane Vrdoljak Vanne s Porinom nagrađenog albuma “Izmiješane boje”.

 

Marko Košutić – Moje ludilo (Official video)