Novim singlom “Bolje ne, ne, ne” Buđenje čestita Bang Bangu 10. rođendan

Buđenje je na svom uspješnom albumu dueta “Brudetu” ugostilo vrhunske glazbenike, a pjesmu “Bolje ne, ne, ne” otpjevali su zajedno s Larom Antić, frontmanicom grupe Bang Bang.
Deseti rođendan popularnog Bang Banga obilježit će ovim putem i grupa Buđenje te iskoristiti priliku da prijateljima i kolegama glazbenicima čestitaju veliku obljetnicu.

Ljubav između Buđenja i Bang Banga traje već dugi niz godina, a pjesma prije nego što je doživjela svoju studijsku verziju, otpjevana je na nastupu nakon kojeg su shvatili da bi “Bolje ne, ne, ne” trebali snimiti na nosač zvuka.

 

Glazbu i tekst potpisuje osnivač Buđenja, Darko Bakić, dok je aranžman napravio producent albuma “Brudet” i gitarist grupe, Vedran Baotić. Koncertna scenografija čini spot koji je nastao u produkciji Izvan fokusa poseban. A još jedna specifičnost je i datum izlaska spota jer se njime najavljuje proslava 10 godina postojanja benda Bang Bang. Okrugli rođendan obilježit će veliki slavljenički koncert u Boogalo 7. listopada, a ulaznice su u prodaji putem sustava Eventim po cijeni od 10 eura.