Belau svojim novim albumom pod nazivom Apriori svoje slušatelje poziva na još jedno nesvakidašnje emotivno putovanje

Belau je postigao nekoliko uspjeha vrijednih spomena u proteklih šest godina – održali su više od 200 koncerata u više od 25 različitih zemalja, uključujući izvanredne festivale kao što su Primavera Sound Barcelona, Electric Castle, Eurosonic ili SXSW. Zadnjih nekoliko godina njihove su pjesme puštali ozbiljni radiji poput BBC Radio 1, Triple J, KEXP i KCRW, a da i ne spominjemo pohvale koje su dobili od Billboarda, Clash Musica, The Line of Best Fit ili Rolling Stonea. Prva ploča Belaua dobila je nagradu Fonogram (što je mađarska preinaka za Grammyja), njihovi streamovi do sada broje milijune.
Sada je dvojac dreamtronica (Peter Kedves i Krisztian Buzás) iz Budimpešte objavio je svoju treću ploču od osnutka 2016. I umjetnički koncept njihovih prethodnih albuma, Colourwave i The Odyssey, izgrađen je na naglašavanju važnosti samospoznaje i svijesti. Emocionalni trag svih ovih snimaka podržan je eteričnim tekstovima i zvukom dalekih kultura.

“Apriori” se također temelji na ovim obrascima i pozdravlja Belauove osnovne komponente i njegov svježi koncept inspiracije koristeći ogromnu količinu dirljivih odjeka prirode kao da bismo se samo prepustili suncu zatvorenih očiju na plaži. Kao što smo mogli naviknuti od Belaua, postoji nekoliko iskrenih suradnji na Apriori poput Beth Hirsch (Ethereal) koja je predstavila pjesme s Airom ili Sarah Jay Hawley (Unimaginable) koja se pjeva u pjesmama Massive Attacka osim glasova benda na koncertima uživo poput Böbe (Altered) i Myra Monoka (Focus). Apriori definitivno nastavlja putovanje u Belauov svemir i na super osjetljivoj i na intenzivnoj razini pružajući mirno i duhovno utočište svima koji trenutno traže njezinu vjeru u vitalnost i spremni su primiti moć beskonačnosti koja izaziva strahopoštovanje pružajući prostor za cvjetanje njihovog unutarnjeg mira. Svih deset pjesama vodi sve moderne pojedince u rješavanje iluzije raspršenosti u prisutnosti počevši od veličanstvenog uvoda nazvanog “Oneness”.

https://tinyurl.com/belauapriorilisten