Blind Delon, Le Chocholat Noir—francuski darkwave + hrvatski dark techno

Iako nismo planirali ponoviti plesnu ediciju naše mračne selekcije žanrova, ovaj bend nismo htjeli propustiti. Isto tako, daljnje širenje spram plesne pomalo darkerske elektronike je nešto što smo tiho i htjeli implementirati u šaroliku kolekciju zanimljivih koncerata ili partija u ovom slučaju. Ove plesne darkwave noći s nama je mutirajući synthpunk iz Francuske i jedan stari as lokalna tehno podzemlja:

 

BLIND DELON (Francuska)
Blind Delon su začudan organizam trojice mladića koji svakim novim izdanjem istražuju drugačije predjele vlastitih sintisajzera i ritam mašina. Krenuli su kao mračan synth, potom su bučne gitare unjele nemir u inače prividan sklad post punka, kako bi sad dodali i atmosferične na momete gotovo post rockerske/metalske pejzaže prepune emocija i sirova intenziteta koji dolaze s njihovm lajv uprizorenjima.

Svjesni smo da je ovo posve čudan opis, al’ vjerujte! Ovo je sasvim neobican bend…

LE CHOCHOLAT NOIR (Hrvatska)

Le Chocholat Noir iliti LCN je stara legenda elektro podzemlja iz Siska, čija se glazba našla na zavidnom broju uglavnom vinilnih izdanja diljem svijeta što su L.I.E.S. i Kraftjerkz iz New Yorka, Gooiland Elektro, Bunker i Charlois iz Nizozemske, Return To Disorder Helene Hauff. Član zagrebačkog bRave kolektiva čije ste tvrde EBM/techno žurke mogli posjetiti diljem mračnih klubova Zagreba grada. Nastupa kao DJ i uživo širom Europe, te i u Brazilu, SAD-u i Japanu.
Noir plesna klupska glazba pod svijetlom stroboskopa.

Darkwave crnilo:

Blind Delon, Le Chocholat Noir
Ponedjeljak 11.12.2023.

Vrata 20h, koncert 20:30h
Upad u pretprodaji: 9 €/67,81 kn
Upad na dan događanja na blagajni kluba: 12 €/90,41 kn
Satnica:
Vrata: 20:00
Le Chocholat Noir: 20.30 – 21.45
Blind Delon 22.00 – 23.15