U prodaji je “Gold Collection” izdanje s tri nosača zvuka na kojima se nalaza njegove 64 pjesme

Stevine pjesme pjevali su najpopularniji izvođači iz cijele regije, kao što su Novi fosili, Jasna Zlokić, Jasmin Stavros, Daniel Popović, Toni Cetinski, Boris Novković, Fantomi, Emilija Kokić, Srebrna krila i mnogi drugi. Potpisuje i nezaboravne hitove “Moja domovina” i “Dobro jutro Hrvatska” kao i mnoge glazbeno-humorističnih serijale kao što su “Jel me netko tražio” i “Nad lipom 35”.
Siniša Škarica u osvrtu na ovo izdanje napisao je: “Stevo Cvikić, s Rajkom Dujmićem, ušao je u povijest Eurosonga tri godine za redom žureći prema najvišoj stepenici koju hrvatski autori nisu ponovili do danas. Naravno znadete: 1987. u Bruxellesu četvrti s Fosilima i ‘Ja sam za ples’, 1988. u Dublinu sa Srebrnim krilima i ‘Mangupom’ 6. mjesto te konačno u Lausannei 1989., s do tada anonimnom zadarskom Rivom, na europski vrh s ‘Rock Me’! Njegovi stihovi nemaju pretenzije biti poezija, ambiciju koju nerijetko susrećemo u krugu estradne: zabavne, pop i rock obitelji. Nema tu velikih metafora, nadrealnih slika.

To su jednostavne, izravne priče u kojima se može naći svatko od nas. Rime su vješte, plod dara i nasušne potrebe da se piše, potrebe da se dotakne primarna emocija. Pratite ih kao stripovane oblačiće ispod kojih promiču žive slike opjevanih aktera ili događanja. Dujmić i ostali nalazili su za suradnju zahvalna partnera, s njim je bilo lako zarazne melodije pretvarati u svojevrsne madeleineine slastice popa. U pop glazbi ima puno matematike, konstrukcije, usklađivanja i dotjerivanja. S Cvikićem nije trebalo, da tako kažem, cvikati zbog moguće neprirodnih ili nategnutih rješenja; sve je zvučalo tako lako i prirodno, domaće, spontano i otprve, (Rajko Dujmić: ‘Stevo lagan, a opet dubok!’)”

Stevo Cvikić pisao je stihove za deset pjesama izvedenih na Eurosongu, a “zaradio” je 16. mjesto kao autor svih vremena Eurosonga ikad. Većinu pjesama koje su se našle na izdanju “Gold Collection” pisao je u tandemu sa svojim nerazdvojnim prijateljem Rajkom Dujmićem.