KUD Idijoti Glupost bilježe svoj sedmi tjedan na vrhu Top-liste prodaje

Ploča grupe KUD Idijoti Glupost je neuništiva (Helidon/Dancing Bear) bilježi svoj sedmi tjedan na vrhu Top-liste prodaje stranih diskografskih naslova. Time je postao prvi album sa sedam ili više tjedana na vrhu od izdanja 30 (Columbia/Menart) britanske pjevačice Adele (osam tjedana).

LP britanske grupe The Rolling Stones Hackney Diamonds (Polydor/Universal Music Hrvatska) popeo se na drugu poziciju, dok je broj tri pripao Taylor Swift (1989 (Taylor’s Version), Republic/Universal Music Hrvatska). Božićni album Michaela Bubléa Christmas (Reprise/Warner Music/Dancing Bear) vratio se četvrtim mjestom na listu, a peti najprodavaniji naslov ima boyband Stray Kids (Rock-Star, JYP Entertainment).

Tjedna top-lista prodaje Hrvatske diskografske udruge nastaje na osnovu kompiliranja podataka sa 164 prodajna mjesta iz Hrvatske i internetskih trgovina diskografskih kuća. Ovotjedna lista donosi plasman najprodavanijih albuma na osnovi rezultata u tjednu od 11. do 17. prosinca 2023., a možete je pronaći na stranici top-lista.hr.
Novosti na stranoj listi prodaje, nove ulaze i pozicioniranja novih i starih izdanja te koji su se albumi vratili među najprodavanije, doznajte na : Top lista prodaje_strana_51. tjedan