Mateja Ištuk predstavila novu autorsku pjesmu „Oni što vole najviše“

Mlada glazbenica i kantautorica Mateja Ištuk nedavno je izdala svoj treći singl pod nazivom „Oni što vole najviše“. Nakon dva singla suradnje s tekstopiscima i skladateljima, ovoga puta odlučila se na drugačiji pristup – svoj autorski projekt u kojemu je Mateja napisala kako tekst, tako i glazbu, time pokazujući svoj duboki talent i glazbeni kreativizam.
Nakon prva dva singla „Samo se jednom dogodi ljubav“ i „Kad se brišu sjećanja“, mlada glazbenica iz Vukovara predstavila se javnosti s trećim singlom „Oni što vole najviše“. Publiku u Hrvatskoj, ali i inozemstvu, osvojila je s već dva spomenuta singla, ali i sudjelovanjem u popularnim glazbenim emisijama „RTL Zvijezde – Ljetni hit“ i „The Voice“.
S obzirom na njeno glazbeno obrazovanje i iskustvo u svijetu glazbe, smatra kako je ovo logičan slijed.
Matejin glazbeni put počeo je vrlo rano, sa svega 4-5 godina, a sve je započelo u crkvi Sv. Filipa i Jakova u Vukovaru. Iza sebe ima velik broj nastupa i koncerata, a izdvaja onaj u proljeće ove godine kada je u svom gradu Vukovaru nastupila kao predgrupa Giulianu i Diktatorima.
Iako je Mateja zaslužna za tekst i melodiju, ističe kako su joj veliku podršku pružili i Marko Džavić, koji je uspio prenijeti emotivnu dubinu pjesme na ekran te Mihael Blum (Hit Records) koji je kroz glazbu uspio povezati jedinstveni vokal i emotivni tekst u duboku povezanost s publikom. Iako još uvijek na početku svoje glazbene karijere, ovim je singlom uspjela potvrditi ozbiljnost bavljenja glazbom i istim već privlači pažnju i osvaja srca publike svojim autentičnim glazbenim izričajem. Pjesma je dostupna na YouTube kanalu Mateje Ištuk.

https://www.youtube.com/watch?v=evilr1ZuMPE