U prvom mjesecu u klubu DVA OSAM raznovrsne zabave uz koje ćete zaboraviti na siječanjsku depru

 


Pred nama je nova godina za koju se svi nadamo da će biti još bolja i još uspješnija nego prethodne, no u DVA OSAM klubu jednu stvar nisu prepustili slučaju – kvalitetu i raznovrsnost kulturnih događanja . Donosimo program za siječanj 2024.


U novu godinu u klubu DVA OSAM ćemo ući veselo i rasplesano, a u istom ritmu nastavljamo i kroz siječanj. Poznata imena naći će se za DJ pultom i prirediti nam neke od legendarnih allnighter slušaonica i partyja od E-Basea, preko Marija Kovača do Sofie Van. Tu su i kolektivi koji će na svojim partijima dovesti više DJ-a te ponuditi dinamičan lineup – Illegal party, Tranceparent i Sektor III. Koncertno imamo nastup glazbenika i kompozitora koji nastupa pod imenom Ippio Payo. Dvije žestoke večeri rezervirane su za Rammstein party na kojem se slavi 30 godina tog benda, te jedna anarcho punk filmska večer s prigodnom slušaonicom, na Jabukovcu gledamo “Crass: The Sound of Free Speech (The Story of Reality Asylum)”.
***

E-Base allnighter, petak 5. 1.
***
Štala by Mario Kovač, subota 6. 1.
***
Illegal party, petak 12. 1.
***
30 godina Rammsteina, subota 13.1.
***
TranCeparent, petak 19. 1.
2024-01-19-DVAOSAM-TRANCEPARENT-1080x1080px-01
Ippio Payo, srijeda 24. 1.
***
Filmska večer: Crass: The Sound of Free Speech, četvrtak 25. 1.
***
Sektor III – Ketakombe x Raveyard Industries, petak 26. 1.


***
Tanz Noir – fine selections by Sofia Van, subota 27. 1.

***
U veljači još najavljujemo:
Četvrtak 1. 2. – Koncert Damira Avdića u DVA OSAM

Na samom početku veljače dolazi nam Damir Avdić, alias Diplomatz koji je sve u jednoj osobi – pjevač, pjesnik, gitarist, bend, kantautor odnosno anti-kantautor, glumac, pisac, mislilac. Sve radi iz srca. Trijezne glave. Uvijek u srž problema. Mnogima stane na žulj do kraja razobličavajući banalnost surove današnjice. Svi albumi su mu sjajni, no njegova najveća snaga uvijek su bili, i ostat će, koncerti na kojima do izražaja izlazi njegova surova nepokolebljivost.

***

Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji putem web stranice www.dvaosam.com, te u PDV record storeu (Pločnik, Međimurska 21, 1. kat).

Kapaciteti su ograničeni, nabavi svoju ulaznicu na vrijeme!