Zvjezdan Ružić i Pianotron: Oživljavanje Bowiejevog Life on Mars u eri suvremenog kaosa

U svijetu gdje se granice između normalnosti i ludila čine sve mutnijima, gdje društvene mreže postaju arena za najbizarnije predstave, a svakodnevni kaos postaje nova realnost, Zvjezdan Ružić i njegov Pianotron dolaze s osvježavajućom glazbenom interpretacijom koja postavlja ključno pitanje;Ima li života na Marsu?
Ružićeva obrada Bowiejevog kultnog hita Life on Mars nije samo glazbeni performans, već i umjetnički komentar na društvo u kojemu živimo. Zvjezdan nas svojom glazbom potiče na razmišljanje o dubokim pitanjima i promjenama koje su potrebne u današnjem svijetu. Zvjezdanova izvedba ove skladbe gotovo se u cijelosti temelji na klaviru, pri čemu svaka nota odražava duboke emocije i tjeskobu koja je prisutna u originalnom Bowiejevom tekstu. Prava se magija, međutim, događa pri samom kraju skladbe, kada se Pianotron, Zvjezdanova glazbena inovacija, sasvim neočekivano pojavi u aranžmanu, stvarajući zvučni uragan koji odražava kaotičnost vremena u kojem živimo.


Ružićev “Life on Mars?” zabilježen je uživo u njegovom “Highway Studiju.” Za režiju i montažu ovog fantastičnog videa zaslužan je Pavle Kaplanec, dok su kamere u rukama talentiranog dvojca Ive Znaor i Pavla Kaplaneca iz Impala Studija. Zvjezdan je osobno miksao i producirao pjesmu, dok je za mastering zaslužan Ivan Pešut.
Poslušajte ovu glazbenu bravuru u izvedbi Zvjezdana Ružića i njegovog Pianotrona i doživite glazbu koja će vas oduševiti svojom genijalnošću i strašću.

https://youtu.be/DerDx1Cjmuc