Matija Cvek emotivnim video predstavio pjesmu “Na jastuku”

Glazbena priča Matije Cveka, jednog od omiljenih pop izvođača koji nezaustavljivo korača prema vrhu, nastavlja se preko novog singla „Na jastuku“ koji je skinut s novog albuma „Vile se ovdje igraju“.
Novu fazu kreative Matija je utkao u ovu sanjivu baladu uključivši i svoje mnogobrojne fanove koje je zamolio da s njim podijele fotografije svojih najmilijih.
Dirljivi video u kojem je Matija ukomponirao niz uspomena koje se redaju na ekranu daju osoban pečat ovoj pjesmi, a golema količina ljubavi i nježnosti vidljiva u svakom kadru, nose sa sobom posebnu emociju.

Video spot za pjesmu „Na jastuku“ snimljen je u dvorcu Kerestinec, potpisuje ga Dario Lepoglavec DARPRO.tv Video Production
Tekst pjesme „Na jastuku“ potpisuje Matija, glazbu u suradnji s Tomislavom Mihaljevićem.
Pred Matijom je uzbudljivih nekoliko mjeseci pa će tako sa svojim Funkensteinsima za Valentinovo održati koncert u Splitu, dvorana Gripe, a 17. veljače u Rijeci, Pogon Kulture. Zagrebačka publika uživat će u čak tri koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture od kojih su dva rasprodana (23. i 24. 2.) pa su ulaznice dostupne još samo za 28.2. preko sustava Entrio.

Pjesma „Na jastuku“ dostupna je na svim digitalnim servisima: https://bfan.link/na-jastuku