Supermodel Heidi Klum objavljuje singl “Sunglasses At Night” pod Tiëstovom produkcijskom palicom

Heidi Klum novom pjesmom “Sunglasses At Night” još jednom dokazuje da je uvijek raspoložena za pjesmu i ples! Singl u produkciji legendarnog Tiësta objavljen je za Warner Music Central Europe te je naslovna pjesma nadolazeće sezone “Germany’s Next Topmodel”. Nizozemski DJ, glazbeni producent i dobitnik nagrade Grammy dao je novo plesno-elektroničko ruho pjesmi Coreyja Harta iz 1983. te stvorio idealan hit za modne piste i sve one koji žele plesati sa sunčanim naočalama, posebno noću.
Heidi Klum prošla je mnoge putove tijekom svoje duge karijere, ostavivši trag kao supermodel, poduzetnica, modna dizajnerica, voditeljica i producentica uspješnih emisija poput “Germany’s Next Topmodel”, “Project Runway” i “America’s Got Talent” u industriji mode, ljepote i tehnologije dugi niz godina.


Heidine prve objave na Instagramu već su jasno pokazale da pjesma kombinira moderne ritmove i seksipilnost s misterioznim pogledima skrivenim iza tamnih sunčanih naočala i intenzivnim hipnotičkim plesnim ritmovima. Ovaj remake pjesme “Sunglasses At Night”, koju je Tiësto već izveo u studenom na nastupu u Las Vegasu, ima potencijal postati novom plesnom himnom.

Pohvalama svestrane Heidi Klum i nove verzije pjesme pridružio se i Corey Hart, originalni izvođač “Sunglasses At Night”:

“Superzvijezda Heidi Klum, koja obrađuje ‘Sunglasses At Night’, je poput zavodljive eksplozivne plesne supernove na svijetloj strani mjeseca!”


Obožavatelji serije “Germany’s Next Top Model” imali su prilike vidjeti Heidi Klum kao pjevačicu tijekom finala showa 2022. kada je ona, zajedno sa svojim suprugom Tomom Kaulitzom, izvela njihovu pjesmu “Chai Tea with Heidi”. Pjesma je nastala u suradnji s rap legendom Snoop Doggom, ali nije Heidino prvo izdanje. Njezin debitantski singl “Wonderland” objavljen je 2006. godine kao božićna pjesma napisana za Douglas reklamu, a sav prihod otišao je u dobrotvorne svrhe za djecu u njenom njemačkom rodnom gradu Bergisch Gladbachu.

** Singl “Sunglasses At Night” slušajte na linku**
https://wmg.click/SunglassesAtNight