Ljubavnici predstavljaju novi singl “Vjeruj mi jedina”

Njihov novi singl ”Vjeruj mi jedina” svojim je laganim zabavnim ritmom i prekrasnom melodijom dosta zarazna, a ljubavni tekst lako će osvojiti srca brojne publike. Talentirani autori, frontmen benda Mario Regelja i Antonija Šola stoje i iza ove pjesme, a na aranžmanu im se pridružio Borna Biondić, također član Ljubavnika.
S iznenađenjima ne staju, kaže Regelja: ”Odlučili smo objaviti ove dvije predivne ljubavne pjesme upravo povodom dva velika datuma – Valentinova i Dana žena, kao poklon našim vjernim fanovima. No, imamo još iznenađenja koja ćemo otkriti u budućnosti, ali za sada neka ostanu mala tajna.”


Videospot za pjesmu je sniman na različitim lokacijama, uključujući njihov nezaboravni koncert povodom Valentinova u Sisku, te predivno okruženje Jastrebarskog, što dodatno naglašava atmosferu njihove nove ljubavne pjesme. Režiju i montažu spota potpisuje Luka Grgas.
Ima li ljepše poruke za Dan žena od teksta nove pjesme Ljubavnika: ”Vjeruj mi, jedina, za tebe živjet ću i sve dok živim tebe voljet ću”.

LJUBAVNICI – Vjeruj mi jedina