Tacoor predstavlja novi singl “Hej Mila”

Istarski glazbeni kolektiv Tacoor predstavlja “Hej Mila”, sedmi službeni singl kojim najavljuju svoj album prvijenac “Ćemo ben”.
Tekst potpisuje Mladen Đaković, a glazbu su uz njega napravili Alan Rešidović i Davorin Poropat, koji je zaslužan i za aranžman.
“Hej Mila” ljubavna je pjesma čija je radnja smještena u konzumerističko okružje. Priča je to o strahu od neuspjeha, s kojim se svi ponekad susretnu, samo što je ova interakcija ispričana duhovito i pomalo iskarikirano.

U glazbenom smislu pjesma je spoj crossovera, funka, popa i hip hopa, produkcijski ju potpisuje Davorin Poropat, a mastering je odradio Marko Kalčić. Redatelj spota je Mladen Đaković, a akteri u spotu su Petra Šugar i Ivan Laus.
Njihov prethodni singl “Undo” kojeg je obilježio retro synth zvuk, publika je odlično prihvatila. Singlom su zagovarali imaginarnu opciju “undo” koju poznajemo iz kompjuterske tehnologije, kako bi se vratili u prošlost i popravili neke stvari nabolje. Uspješno su odradili i istarsku turneju, a sad se posvećuju dovršavanjem prvog albuma.

Tacoor- Hej Mila