Nika Turković osvaja Tvornicu kulture

Kantautorica koja je obilježila domaću pop scenu 2023. albumom „11“ i singlom „Ima smisla“ trenutno je jedna od najemitiranijih u državi s pjesmom „Mogu i sama“ u kojoj je udružila snage s Nelom.
„Ovo je moj najveći koncert do sada i zato imam dost’ veliku tremu, ali ga i ozbiljno apsolutno najbolje pripremam. Iza i uz mene su najbolji bend i ekipa, tako da ZNAM da će publici ovo biti nešto najbolje što će od nas čuti i vidjeti. Jedva čekam!“ – izjavila je Nika povodom objave velikog zagrebačkog nastupa.

Debi album „11“ Nika je promovirala u rasprodanom zagrebačkom klubu Peti kupe, a sad je sazrijelo vrijeme da konačno stane na pozornicu najveće domaće koncertne dvorane. „11“ je napravio puni krug, dva puta zasjeo na vrh najprodavanijeg albuma u Hrvatskoj i u domaći eter instalirao hitove kao što su „Gledaj me“, „Pusti“, „U mraku“, „Dok nas nema“, „Tvoj mir“ i „Boje“. Krajem prošle godine predstavila je svjež zvuk nasljednika, singl „Ima smisla“, kandidat za Cesaricu u prosincu, a 8. ožujka ove godine i još jednu novu pjesmu – sjajan duet s Nelom „Mogu i sama“.

Zagrebački koncert bit će kruna Nikine dosadašnje karijere i mjesto na kojem će se uživo čuti još glazbe s novog studijskog albuma očekivanog do kraja godine.


Osim Zagreba publika će je uživo moći gledati i 18. svibnja u riječkom Pogon kulture, kao i na trogirskom Kula Kula festivalu koji se održava od 2. do 4. kolovoza, dok će novi datumi biti objavljeni uskoro.


ULAZNICE: https://www.entrio.hr/event/nika-turkovic-u-tvornici-kulture-18458