U prodaji dvostruki vinil “25 Greatest Hits” Gabi Novak

Croatia Records prošlog je ljeta pokrenula novu glazbenu ediciju “25 Greatest Hits” isključivo na vinilima.
Riječ je o glazbenom projektu koji ima za cilj podsjetiti na najznačajnije, najpopularnije i najtiražnije autore, izvođače i pjesme. Prvih pet vinila koji su predstavljeni u ovoj ediciji su Mišo Kovač, Tereza Kesovija, Arsen Dedić, Novi fosili i Zdravko Čolić, a na svakom od njih nalazi se njihovih dvadeset i pet velikih hitova.
Nova ploča iz edicije 25 Greatest Hits donosi velike pjesme Gabi Novak. Na dvostrukom vinilnom izdanju zaokružena je bogata glazbena kolekcija jedne od najvećih diva hrvatske glazbe, a među dvadeset i pet evergreena nalaze se: “On me voli na svoj način”, “Pamtim samo sretne dane”, “Nada”, “Vino i gitare”, “Za mene je sreća”, “Gazi, dragi, srce moje”, “Hrabri ljudi”…

Autori ove edicije “25 Greatest Hits” su glazbeni zaljubljenici i znalci: Želimir Babogredac, direktor diskografske kuće Croatia Records, i Zlatko Turkalj Turki, glazbeni kritičar, novinar i radijski urednik. Za grafičko rješenje nove edicije zaslužna je Iva Vianello (Črčke).
Oprema ovog luksuznog dvostrukog vinila donosi i intervju sa velikom Gabi Novak, koja u intervjuu otkriva razne zanimljivosti o svojim glazbenim počecima, karijernim izletima u inozemstvu, o trenucima kada se s Arsenom glazbeno svjetonazorski prepoznala te kako će zauvijek nedostajati njoj i Matiji, kao i cijeloj kulturnoj sceni.