Album”Opasno je ljubit ženu” slušajte na svim streaming servisima

 


Nedugo nakon što su Vlado Kalember & Srebrna krila iznenadili fanove objavom novog izdanja “Opasno je ljubit ženu”, istoimena pjesma koja tematizira ljubavne veze i sve izazove koje one donose, zasjela je među najemitiranijim singlovima u hrvatskom radijskom eteru.

Time su se Vlado Kalember i Srebrna krila na HR Top 40 listu radijskog emitiranja vratili nakon četiri i pol godine, na 35. poziciju, kako prenosi Hrvatska diskografska udruga. Riječ je o top listi Hrvatske diskografske udruge, odnosno jedinoj službenoj, točnoj i sveobuhvatnoj listi radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne i lokalne postaje.

“Dragi naši slušatelji, iznimno smo zahvalni što nas slušate i što ste podržali našu novu pjesmu ‘Opasno je ljubit ženu’, čime ste nam omogućili ulazak na HR Top 40 listu. Vaša podrška je za nas neprocjenjiva i motivira nas da se još više trudimo i nastavimo stvarati glazbu koja će vam se svidjeti. Veseli nas da se novi singl ‘Opasno je ljubit ženu’ dugo vremena zadrži u hrvatskom radijskom eteru, a to nam daje i dat će nam dodatnu potvrdu da ste ga prihvatili s velikim srcem. Nadamo se da smo s novom pjesmom uspjeli napraviti hit, a na vama je da procijenite” poručuje Vlado Kalember o ovom uspjehu te nadodaje: “Imajte na umu da je ljubav ono što nas pokreće, stoga poslušajte na streaming servisima naš novi album ‘Opasno je ljubit ženu’ kojeg smo zaokružili s 10 zaista velikih pjesama i obilježite njima svoje sretne i emotivne trenutke.”


Album “Opasno je ljubit ženu” objavljen je za diskografsku kuću Dancing Bear, 12 godina nakon posljednjeg objavljenog izdanja “2012” Vlade Kalembera i Srebrnih krila. Kalemberov prepoznatljiv glas, melodični aranžmani i emotivni tekstovi čine ovaj album nezaobilaznim za ljubitelje kvalitetne glazbe, a možete ga poslušati na svim streaming servisima.
https://lnk.to/VladoKalemberSrebrnaKrila