Post punk/dark wave koncert: Curses, Neon Lies, Felver

 

CURSES (Njemačka)
Nakon nedavno rasprodanog nastupa u Željezničaru, Luca Venezia vraća se u Zagreb i to sa svojim bendom Curses, jednim od najaktualnijih berlinskih predstavnika dark wave revivala. Curses su poznati po miješanju mračno-romantičnih elemenata post-punka sa snažnom energijom svih aspekata EBM spektra. Njihova dva albuma izdana su pod poznatom berlinskom etiketom Dischi Autunno, a koncert uživo predstavit će ih u formatu dua kojeg uz Lucu na gitari i vokalu, čini i Dame Bonnet na basu i E-bubnjevima. Njihova izvedba nikad nije ista, kanalizira rano kraut-rock eksperimentiranje, u okviru i van okvira albuma! Svakako koncert koji se ne propušta!

NEON LIES (Zagreb)
Prije Curses, nastupit će jedno od najpoznatijih domaćih darkwave imena, Neon Lies! Neon Lies je one man band koji postoji od 2015., a ovom prilikom u Močvaru dolazi promovirati svoj najnoviji album, o kojem više informacija tek slijedi!

FELVER (Zagreb)
Kakav bi to ples bio da nam se ne pridruži doajen plesne glazbe, meštar mnogih fešti i čovjek koji je institucija za sebe. FELVER je dobri duh regionalne DJ scene, čovjek koji je događaje radio na nemogućim mjestima i koji je svojim konceptima i setovima redefinirao klupski poredak u neko bolje sutra koje nam je često prijeko potrebno. Također odrastao na glasnom rocku, no otkako se zaljubio u miksanje ne staje. I to dokazuje rasprodanim nastupima. Ovoga je puta u ulozi afteraša koji nas opušta nakon disco punka i darkwavea. Biti će to nedjelja, kao niti jedna druga. U to možete biti sigurni.
Nedjelja 26.5.2024. Močvara
vrata 20:00
početak 21:00

Upad u pretprodaji: 17 €
Upad na dan događanja: 22 €