Poznata glumica Petra Kraljev je pobjgela s vjenčanja! Što Reanimatori imaju s tim?!

Reanimatori – rock bend i ljubitelji dobrog ex-Yu rock-a, poznati po svojim nastupima gdje oživljavaju zaboravljene hitove iz prošlosti u novom modernom rock zvuku, objavili su drugi singl, novu pjesmu “U tvojim očima”. Glazbu je napisao Alen Lukač, gitarist benda, dok tekst potpisuje Zoran Gajec, basist benda Reanimatori. Producent je poznati Dragomir Herendić, koji već ima dosta poznatih suradnji s renomiranim bendovima iz regije, a na aranžmanu je sudjelovao cijeli bend.
Pjesma “U tvojim očima” je tužnog ljubavnog karaktera, ali s ipak nešto čvršćim rock zvukom. Govori o kompleksnosti odnosa između dvoje ljudi, u kojem se istovremeno isprepliću ljubavna patnja, ali i ljutnja u određenim životnim situacijama. Osim pjesme, Reanimatori su objavili i popratni videospot u kojem “odbjeglu nevjestu” glumi poznata hrvatska glumica Petra Kraljev. Spot je režirala Nevena Vukes, koja prvi puta radi s Reanimatorima, ali dečki su sigurni da ovo nije i zadnji put, a za haljinu u spotu je zaslužna Kristina Bancalinski.


“Voljeli bismo se zahvaliti svima koji su doprinijeli svojim idejama i popratnim logističkim stvarima za realizaciju spota. Prvenstveno hvala Neveni Vukes na odličnoj ideji i realizaciji s videospotom, hvala Petri Kraljev koja je cijelu priču spota podigla za više razina, te također hvala Kristini Bancaliski i salonu vjenčanica Stress iz Ivanić Grada i prijatelju Jasenku Foriću, koji je nesebično sudjelovao u logistici prilikom snimanja. Energija koju smo imali tijekom snimanja pjesme i spota bila je pozitivno zarazna i nadamo se da će se ta energija pozitivno odraziti i u medijskom prostoru.” – kažu Reanimatori

Reanimatori nakon objave singla “U tvojim očima” i nakon uspješnog prvijenca “Lutka na koncima” nastavljaju s koncertima ove godine i rade već na novom singlu, čiji izlazak očekujemo kroz par mjeseci, a dečki već sada najavljuju da će se raditi o nešto bržoj pjesmi s neizbježnim rock zvukom.

Videospot pogledajte OVDJE
Streaming servisi