Lili Gee ima novi videospot za pjesmu “Lijepa i loša”

Nakon niza uspješnih singlova, grupa Lili Gee predstavlja novi hit “Lijepa i loša” koji je ujedno i drugi singl s nadolazećeg albuma “Lilith”.
Ova pjesma zaraznog plesnog ritma opisuje širok spektar osobina i karakteristika koje žena može posjedovati. Cijelu priču upotpunio je spot koji u simpatično tarantinovskom stilu prikazuje kako žena može biti i “sretna i tužna i lijepa i ružna”, ali kroz život uvijek ide fajterski u maniri strip junakinje.
Snažnu poruku je, i ovaj put, u riječi pretočila sama Lidija Graovac, dok glazbu i aranžman potpisuje Miroslav Odak. Sve je to u videospot uklopio producent Ante Storić.

Singl “Lijepa i loša” prožet je energičnim ritmom i inspirativnim tekstom te slavi snagu žene koja uvijek ostvaruje svoje ciljeve. Svaka nota i svaki stih odišu odlučnošću i, kao što kaže stih “sve to mogu biti ja”, ističu svaki aspekt ženinog samopouzdanja.
Bend Lili Gee spoj je raznih glazbenih žanrova među kojima je lako prepoznati pop, rock, ali i elemente funk i indie glazbe. Iza sebe imaju brojne koncerte i dva uspješna albuma, a uskoro stiže i treći autorski čije se stvaranje polako bliži kraju.

Lili Gee – Lijepa i loša (Official video)