Prepoznaješ li otetog frontmena Grette u spotu “Prepoznaješ li me”?

Gretta predstavlja novi singl i videospot “Prepoznaješ li me”. Autori glazbe i teksta su Hrvoje Medanić i Tomislav Čubek, za aranžman je zaslužan cijeli bend, pjesma je snimljena uživo u zadarskom TwentyTwenty Studiju, a glazbenu produkciju potpisuje Jere Šešelja. Likovno oblikovanje naslovnica singla i albuma je napravila Maja Knepr Šegina.

Hrvoje Medanić kaže:” Nova grettina pjesma “Prepoznaješ li me” savršena je za podizanje raspoloženja, donoseći optimizam kroz zaraznu melodiju. Iako tekst odiše melankolijom, ritam i harmonija stvaraju neodoljivu energiju koja osvaja na prvo slušanje. Pjesma maestralno balansira između tuge i radosti, pružajući slušateljima emocionalno bogato iskustvo. “Prepoznaješ li me” poziva na ples i osmijeh, dok istovremeno dotiče srca svojom dubinom i iskrenošću. Ova jedinstvena kombinacija čini je idealnom za svaku priliku kada vam treba podsticaj i doza pozitivne energije.”.



Grettin hvaljeni, Porinom nominirani, šesti studijski album “…Iz noći u dan” je snimljen u dva grada; Zadru i Zagrebu. Prvi dio albuma (pjesme “Heroj”, “… Iz noći u dan” i “Prepoznaješ li me”) je snimljen uživo u zadarskom TwentyTwenty Studiju, a za glazbenu produkciju je zaslužan Jere Šešelja. Drugi dio albuma (pjesme “Astronaut”, “Crv”, “Ljetna kiša”, “Najbolje tek slijedi” i “Iluzija”) je snimljen u studiju legendarnog zagrebačkog producenta Denisa Mujadžića Denykena, a uz članove benda, prateće vokale su pjevale Lara Prskalo, Slavica Šimunec i Katarina Medanić.

Idući koncert Gretta ima u Pakracu 29.6. (u sklopu manifestacije Pakračko ljeto), a ostale informacije koncertne datume možete pronaći na društvenim mrežama Grette.

Streaming servisi