Prvi EP Doom Templea “Moonrock Chronicles” je vani

Tvrda rock četvorka koju je u zajednički projekt djelomično gurnula i frustracija glazbene okoline u kojoj su do tada obitavali profunkcionirala je nakon svega nekoliko taktova prve zajedničke probe. Glazba koju je iznjedrilo zimsko session okupljanje 2023. od samog starta bila je ispunjena temeljima sludge metala s debelom armaturom Black Sabbatha umočenom u ritamske podloge ranog Soundgardena. Glazbena kreativnost članova uz izlaganje utjecaju bendova poput Sleepa i zagrebačkog Rifftreea usmjerilo je izričaj Doom Templea s fokusom na kvalitetu i nivo rada već u najranijoj fazi na puteve bendova koje su isticali kao vlastite uzore.


Upravo objavljen EP “Moonrock Chronicles” (PDV079) sadrži 3 pjesme snimljene 2023. godine u AS Booksa studiju. Za miks i mastering zaslužan je Alen Novosel, producent EP-a je Karlo Lugarić, a dostupan na svim streaming platformama na linku –> https://orcd.co/pdv079

U nešto više od 30 minuta očekuje nas moćna eksplozivna kombinacija grungea, stonera i teškog metala kojom Doom Temple slušatelja uvlači u svoj mračan i mističan svijet i drži ga sve do zadnjih nota.