Vrućim fotografijama s plaže Natali Dizdar predstavlja novi singl i najavljuje album

Nakon što je singlovima “Zadnji dan ljeta” i “Ocean” postavila visoke standarde za ljetni hit, Natali Dizdar odlučila je nastaviti niz rasplesanih vrućih ritmova i predstavlja novu pjesmu – “Dobro je sve”! Singl je dodatno začinila vrućim fotografijama s plaže kojima najavljuje još jednu veliku novost – izlazak njezina novog albuma “Zadnji dan ljeta” kojeg možemo očekivati – kako sam naslov kaže – 22. rujna 2024. godine.
Pjesma “Dobro je sve” nastavak je suradnje Natali s Rokom Crnićem i Hrvojem Klemenčićem iz benda Porto Morto koji su producenti i čitavog novog albuma. Album “Zadnji dan ljeta” dobio je ime po istoimenom singlu, ali i po osjećaju koje pjesme prenose. Iako se radi o ploči pravih ljetnih hitova – svi oni dolaze s dozom nostalgije i melankolije i savršeno prenose onaj predivan, ali i pomalo tužan osjećaj – zadnjeg dana ljeta.

Nakon izlaska singla Natali očekuje i bogata ljetna turneja koju započinje 22. lipnja u Šibeniku na Tvrđavi Barone, gdje se vraća već 13. srpnja gdje u sklopu projekta “Arsen, čovjek kao ja” na Tvrđavu Mihovil. Već 27. i 28. srpnja Natali i njezin bend dolaze u Crnu Goru, u Portonovi, te u Podgoricu, 3. kolovoza stižu u Posušje, 20. kolovoza u Makarsku, a 31. kolovoza u Poreč.
Autorica odličnih fotografija je poznata fotgrafkinja Matea Smolčić Senčar, a za retro styling Natali Dizdar zadužena je bila stilistica Ana Nikačević. Odličan make up i frizuru osigurao je Primevision salon, a posebna zahvala brendu Pupa.
Pjesma je na svim streaming platformama: https://bfan.link/dobro-je-sve