Zagrebački warm-up: Osvoji ulaznicu za PREACH THE RIČ na koncertu Masta Ace u DVA OSAM

Zagrebački promo party PREACH THE RIČ Festivala, u srijedu 19. lipnja, u DVA OSAM dovodi Masta Acea, američkog repera i producenta iz New Yorka. U sklopu večeri održat će se i nagradno darivanje u kojem će dvoje sretnih posjetitelja osvojiti festivalske ulaznice za PREACH THE RIČ Festival. Drugo izdanje hip-hop festivala održava se 16. i 17. kolovoza na Martinskoj u Šibeniku, a headlineri PREACH THE RIČ Festivala Arrested Development, Bad Copy, Valid & DJ Head i ONI izazvali su veliko zanimanje publike. Svi posjetitelji zagrebačkog warm-up partyja imaju priliku osvojiti ulaznicu na festival u Šibeniku. Pri ulasku na Masta Aceov koncert u DVA OSAM dobit će pripadajući broj, a tijekom večeri izvući će se dva sretna dobitnika.


Masta Acea opisuju kao “jednog od velikih, čistih, njujorških MC-ja”, ovog veterana i Eminem je više puta naveo kao uzor kojem se divio na umijeću pričanja. Veza Masta Acea i Hrvatske traje još od 2001. kada se preko Phat Phillieja upoznao s radom domaćih producenata. Ace je ubrzo odabrao raditi s Kooladeom, s kojim je surađivao nekoliko puta u karijeri, njihova pjesma “Beautiful” s Aceovog albuma “Long Hot Summer” postala je underground hit i hip-hop klasik. Masta Ace je 2001. i prvi put nastupao u Zagrebu, a u Hrvatsku se rado vraća. Da je veza s lokalnom scenom jaka, dokazuje i suradnja s Frenkijem, kojem su Ace i Phat Phillie gostovali na pjesmi “Živili”, koju je producirao Edo Maajka. Masta Ace zarepao je i na Gibonnijevoj pjesmi “Toleranca”, a pojavio se i na njegovom velikom koncertu u Ciboni.

Masta Ace već dulje vrijeme surađuje s Marcom Polom, kanadskim producentom s njujorškom adresom. Iza sebe imaju dva zajednička albuma, a posljednji “Richmond Hill” (2024.) promoviraju na europskoj turneji, dvojac iz New Yorka dolazi u organizaciji Blackout Hip Hopa i Pozitivnog ritma.

Ulaznice za nastup Masta Ace & Marco Polo na PREACH THE RIČ promo partyju u DVA OSAM, dostupne su na poveznici, cijena ulaza na vratima bit će 30 eura.