U prodaji “Kofer”, novi album Sergeja Ćetkovića

Poznat po emotivnim i ljubavnim baladama koje su obilježile njegovu karijeru, Sergej je i ovoga puta uspio publici priredi autentičnu glazbenu priču ispričanu kroz dvanaest pjesama. Njegov cilj je pokloniti ono što najbolje zna, dobru glazbu i iskrenu emociju, a baš to je publika i prepoznala u pjesmama s albuma.

“Dolazim” je pjesma kojom je najavio album i započeo seriju na svom YouTube kanalu gdje je osam pjesama predstavio u osam dana te na taj način svakoj pjesmi pružio priliku da se predstavi slušateljima. Kako su pjesme izlazile, počele su pristizati brojne pozitivne reakcije, a svaka nova se isčekivala s nestrpljenjem.

Uz osam novih, na albumu se nalaze i četiri pjesme koje je Sergej ranije predstavio publici. Jedna od njih je i pjesma “Kofer” koju je objavio prije tri godine, a kasnije je po njoj album i dobio ime.
“Kofer” nosi simboliku novog početka i putovanja koje nikad ne završava. Sergejevo putovanje traje već 25 godina, miljenik publike postao je zahvaljujući svojim bezvremenskim hitovima i sposobnošću da životne priče ispriča jezikom glazbe. Bogatu karijeru proslavit će i trostrukim koncertnom u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog krajem godine.