UZ RENEA BITORAJCA DJECA UČE PLESATI ZUMBU

Rene Bitorajac je odlučio obogatiti svoje plesno iskustvo koje je predstavio javnosti kroz „Ples sa zvijezdama“ ali i vezom s natjecateljima iz „Supertalenta“ i novim koracima koji dolaze iz Brazila. Učinio je to za potrebe snimanja glazbenog video spota u kojem se promovira zdrav život, rekreacija i kompletan novi pozitivan način života. Radi se o suradnji na snimanju video spota za siguran ljetni glazbeni hit pod nazivom „DUDU-DAU“ u kojemu pored Renea, nastupa i desetak mladih plesača iz cijele Hrvatske.

U spotu nastupaju klinci koji nastoje naučiti „tatu“ Renea novom plesu i uključiti ga u svoj kućni tulum. Cilj ovoga spota, kao maloga projekta je popularizacija ZUMBA® programa, posebno Zumbatomic® prilagođen djeci i tinejdžerima, koji je novi vid ne samo rekreacije već i kompletnog zdravog lifestylea baziran na igri i plesu uz južnoameričke ritmove. Režiser spota je Zoran Pezo koji se već proslavio s više desetaka duhovitih video brojeva kao i reklama, pa je ovom projektu pristupio kao novoj prilici da svoj karakterističan humor nadogradi u suradnji s najpopularnijim hrvatskim komičarem – Reneom Bitorajcem.Pjesmu „DUDU-DAU“ su komponirali Branko Friedmann i Davor Devčić Daga koji je napravio i kompletnu produkciju u svom 3-D studiju. Na snimci još gostuje i zagrebački trubač Davor Križić. Snimka će se ovih dana početi vrtjeti po svih hrvatskim radio postajama u distribuciji Aquarius recordsa.ZUMBA® program je inspiriran latino glazbom s intenzivnim plesnim pokretima koji stvaraju dinamičan, uzbudljiv, veseo i povrh svega učinkovit fitness program. ZUMBA® program kombinira plesove iz različitih djelova svijeta poput Salse, Merenguea, Sambe, Cumbije, Reggaetona, trbušnog plesa, različitih afričkih i latinoameričkih ritmova u nove plesne koreografije koje mogu savladati svi, od 4 do 99 godina.
No spota ne bi bilo da se u cijelu akciju nije uključilo Gorenje Hrvatska koje je prepoznalo priliku za podršku svih pozitivnih karakteristika projekta koje djeci i mladima nude tjelesnu rekreaciju, veselje i fokus prema zdravom korištenju svoga slobodnog vremena.