Marko Tolja s pjesmom ‘Ljubav u boji’ na Zagrebfestu 25.studenog!

“Ljubav u boji” je pjesma koju će Marko Tolja izvesti na ovogodišnjem Zagrebfestu, najstarijoj manifestaciji te vrste u Hrvatskoj koja ima osobitu ulogu u popularizaciji zabavne glazbe. U petak, 25. studenog u Kinu Studentskog centra s početkom u 20 sati imate priliku poslušati poznate pjevače koji nastupaju uz pratnju Festivalskog revijskog orkestra pod ravnanjem dirigenta Alana Bjelinskog.

Marko nastavlja svoj kantautorski put i polako nam otkriva stil novog, trećeg studijskog albuma koji očekujemo u proljeće 2012. Sudeći po dosad objavljenim singlovima  – Lutke i Ljubav u boji – riječ je o pozitivnom, durskom albumu punom životnih, ljubavnih i vedrih poruka.Iako uz mali odmor od jazz utjecaja koji su dominirali na prva dva albuma, kreativni tim je ostao vjeran visoko kvalitetnim glazbenim zahvatima.
U pjesmi,  kao i dosad, formuli dobre produkcije pridonijeli su glazbenici vjernog tima aranžera i producenta Olje Dešića:  Zvjezdan Ružić, Ivan Pešut i Branimir Gazdik, a gosti na trubi su Antonio Geček te dodatni prateći vokal Sandra Polić Živković.