TOMISLAV BRALIĆ u emisiji “STUDIO 45”

Uoči velikog klapskog spektakla Tomislava Bralića i klape Intrade u Areni Zagreb, koji će se održati  u četvrtak, 08.12.2011., Tomislav Bralić bit će gost u drugoj sezoni emisije “Studio 45”, na RTL-u 2. Osim Tomislava Bralića gost emisije bit će Mladen Grdović, a tema emisije je kako su klape postale moderne i kako bolje prodaju ulaznice od domaćih rock zvijezda i stranih zvijezda koje gostuju u Hrvatskoj.

Sjajna urednica i voditeljica ove emisije, Antonija Mandić, nije mogla izabrati boljeg gosta od našeg Tomislava za ovu temu, jer Tomislav Bralić i klapa Intrade već godinama pune velike sportske dvorane do posljednjeg mjesta. Bit će to ujedno i prilika čuti što se sve priprema za nadolazeći koncert u ARENI ZAGREB.Svi se već dugo pitaju kako klapi Intrade uspijeva iz godine u godinu izbacivati hit za hitom, napuniti tako velike sportske dvorane i kako je klapa Intrade postala tako mega popularna.Ako još ne znate odgovor na ovo pitanje, dođite 08. Prosinca u zagrebačku Arenu i uvjerite se sami! Koncert će svojim izvedbama obogatiti svima poznat i svevremeno slušan naš  vokalni „dream team“OLIVER DRAGOJEVIĆ, TONY CETINSKI, NINA BADRIĆ I  ZORICA KONDŽA!
Kao što ono u pjesmi reče naš najbolji kantautor Arsen Dedić, klapa Intrade i Zagreb se vole tajno, a svoju ljubav obznanjuju tradicionalno svake godine u prosincu, kada svojim pjesmama punim emocija, nostalgije i ljubavi zagriju Zagrepčane i njihova srca. Nižu se tako stari hitovi, ‘Croatio iz duše te Ljubim’,’Ne damo te pismo naša’, Stina pradidova’, slijede noviji mega hitovi ‘Zora bila’, Nisam ja te sriće’ i tako vežu koloplet predivnih dalmatinskih pjesama koje u pravilu postaju evergreeni. Uz njihove svevremenske uspješnice, večer će uljepšati i četvero eminentnih i svima znanih solista koji su svojim glazbenim opusom oplemenili hrvatsku glazbenu scenu
.