Novo u prodaji: MASSIMO – DODIRNI ME SLUČAJNO

Ovo je, kažu oni koji su ga imali priliku čuti dok je nastajao, najzreliji Massimov album do sada. Ispuniti očekivanja svih nije jednostavno (a nije ni nužno), no sigurno je da će ovim albumom Massimo steći i puno, puno novih fanova. Beskompromisno dobra glazba ono je što se, potajno, i očekuje od pjevača koji je godinu za godinom osvajao Porin za najbolju mušku vokalnu izvedbu, a kad se nadanja poklope s albumom koji ne želiš izvaditi iz CD playera, onda je zadovoljstvo beskrajno. Novi album očekivano donosi i brojne novitete:
“Zvuk je definitivno puno drskiji nego inače, odnosno manje ‘ispeglan’. Iskrenu emociju i puno direktniji zvuk, ono je što želim podijeliti s mojom publikom i vjerujem da će oni to prepoznati”, kazao je  Massimo koji je na ovom albumu okupio doista veliki i respektabilan broj suradnika, na njemu su radila čak četvorica producenata i pet aranžera!

I još par riječi od Massima, prije nego vas konačno prepustimo glazbi:
“Možda sam staromodan, ali moram priznati da mi digitalno doba nije blisko. Čak bih sebe nazvao analognim tipom. No, bez obzira na moj animozitet spram PC-jeva u smiraj dana sjednem u biblioteku, uključim laptop i odem na Youtube da bih vidio koliko je ljudi poslušalo i pogledalo spot  ‘Iz jednog pogleda’ koja bi trebala ljudima dati mali uvid u to kako zvuči novi album i tada, nota bene, čitam komentare. Dakle, neka se zna, čitam sve komentare i osjećam se izvrsno. Imam osjećaj da gledam kroz ključanicu i da su vrata iz kojih netko govori o meni vrlo tanka i da čujem baš svaku riječ. Ima panegirika od kojih se pozitivno naježim, s druge strane ima toliko smiješno negativnih komentara koji me posredno uče što su to predrasude, koje imam i ja, naravno”, kaže Massimo i dodaje: “sad ću vas ostaviti vašim predrasudama i mojoj vjeri da ćete ovaj rad poslušati baš
kao što bih ja poslušao vaš”.Vaš Massimo