MEDVJEDI PRVI NA TOP LISTI POZITIVACA PRIJATELJA ŽIVOTINJA

Nevladina udruga Prijatelji životinja objavila je Top listu deset najistaknutijih prijatelja i neprijatelja životinja u Hrvatskoj, a na prvo mjesto pozitivaca zasjeo je KHL Medveščak Zagreb. Medvjedi su već nekoliko puta dali podršku Prijateljima životinja. Proteklog tjedna pružili su im potporu i u apelu za spas slunjskog medvjeda.

Na drugom mjestu nalazi se atletičarka Kristina Vilk koja je zaštitno lice kampanje ”Lovite rezultate, ne životinje”, dok su se među najistaknutijim prijateljima našli i voditeljica Renata Sopek koja se priključila kampanji ”Zeleni ponedjeljak”, Mirna i Mario Valentić koji su podržali kampanju ”Ne uzimajte životinje ako ćete ih napustiti!” te pjevač Luka Nižetić i dm – kampanja ”Ja volim životinje”.
Na listi neprijatelja životinja prvo mjesto pripalo je bivšoj tenisačici Ivi Majoli. Među najokrutnije odjevenim hrvatskim zvijezdama nalaze se i  bivša manekenka i supruga nogometaša Boška Balabana, Iva Balaban, pjevačica Maja Šuput, Vlatka Pokos, pjevačica grupe E. T. Katarina Rautek, glumica, spisateljica i scenaristica Jelena Popović-Volarić, glumice Dolores Lambaša i Jelena Perčin, manekenka Lorena
Ćavar te bivša skijašica Nika Fleiss.

izvor : www.medvescak.com