Songkillers ft. Baby Dooks “Ostavit ću se flaše” premijerno na Otvorenom radiju!

“Ostavit ću se flaše”, naziv je novog hit singla zaštitnog lica Songkillersa, pjevača, gitarista i autora Željka Banića Baneta, kojemu se u izvedbi pjesme pridružio poznati reper i producent Baby Dooks, ne samo kao vokal već i kao koautor teksta. Unatoč dugogodišnjem prijateljstvu, ovo je prvi put da su dvojica glazbenika snimili pjesmu. Od danas pa narednih tjedan dana pjesmu ekskluzivno slušajte na frekvenciji Otvorenog radija!

Bane i Baby Dooks odlično se nadopunjuju u pjesmi “Ostavit ću se flaše”, a ako je prethodna pjesma Songkillersa “Sve si uzela” imala predznak pozitivne i zafrkantske, ova je to još i više. Pjesma je snimljena u reggae maniri, no jedinstven i specifičan zvuk Songkillersa, zbog kojeg ih i volimo već 15 godina, i dalje je tu. Nakon ljetnog hita “Sve si uzela” vrijeme je za jesensko-zimski “Ostavit ću se flaše”.”Pjesma na jedan komični i groteskni način dočarava u kakva se sve stanja mogu dovesti ljudi ako pretjeraju s alkoholom”, kaže Željko Banić Bane te poručuje svim ljubiteljima dobre kapljice da pripaze s konzumacijom alkohola, posebno sad u vrijeme Martinja i slavljeničkog mjeseca prosinca.
Iako Bane poznaje Baby Dooksa već godinama i prati rad Bolesne braće, prijateljstvo je na ovoj pjesmi i službeno zabilježeno.”Trebao mi je netko tko će na hiperrealističan način prikazati stanje pijanstva i mislim da je Baby Dooks ovdje bio odličan izbor”, kaže Bane i dodaje da je pjesma u reaggae stilu iz razloga što obožava crnačku glazbu, ali i zato što mu ona nekako najbolje ide uz osjećaj pijanstva.