UĐI U LEGENDU, LICITIRAJ ZA JEDINSTVENO ISKUSTVO MEDVJEDA I UNICEFA

Zagrebački Medvjedi već treću sezonu zaredom igraju u EBEL-u, a snažnu podršku s tribina Ledene dvorane Doma sportova, koja još uvijek ne jenjava, imaju od prvog dana, od premijerne utakmice. Odlični navijači Medvjedima su šesti igrač na ledu na domaćim utakmicama, igrač koji ih tjera da ostavljaju srce na ledu. Klub i igrači Medveščaka osjetili su na svojoj koži što znači pružiti ruku nekome. Stoga, taj primjer ”pomoć drugima” slijede i sami uključujući se u razne humanitarne akcije.


Medvjedi će još jednom zajedno s UNICEF-om pružiti ruku onim najkrhkijima – djeci.
U četvrtak 10. studenoga u 20:00 u Muzeju Mimara održat će se gala događaj ”Večer dobrih djela”. Riječ je o već tradicionalnoj Aukciji jedinstvenih iskustava tijekom koje uzvanici i gosti licitiraju neko od ponuđenih jedinstvenih iskustava koje organizira UNICEF u suradnji sa svojim partnerima i prijateljima. Cilj aukcije je prikupiti novac za provođenje UNICEF-ove akcije ”Prve 3 su još važnije” u kojoj se gradi bolja društvena podrška za djecu s teškoćama u razvoju. Medvjedi su se u Aukciju jedinstvenih iskustava priključili još prošle godine kada su kao jedini hokejaški klub na svijetu postali UNICEF-ovi partneri, a njihova podrška neće izostati ni 2011. Naime, Medveščak onom gostu ili gošći koji licitira najviše u sklopu aukcije nudi jedinstveno iskustvo – svečano bacanje paka pred 15.200 gledatelja kojim će označiti početak EBEL utakmice tijekom hokejaškog spektakla Arena Ice Fever, koje će se u siječnju 2012. održati u zagrebačkoj Areni. Sretnik koji će najviše licitirati naći će se u nizu među najvećim hrvatskim sportašima koji su tijekom ovih tri Medveščakovih sezona u EBEL-u također imali čast podbaciti pak na nekoj od utakmica zagrebačkih ledenih momaka. Bili su tu tenisači Mario Ančić i Marin Čilić, gimnastičar Mario Možnik, zlatni veslački četverac, hrvatski vaterpolski reprezentativac Petar Muslim, vratar Dinama Ivan Kelava, ali i brojni drugi, te svjetska hokejaška legenda Steve Gatzos koji je krajem osamdesetih igrao u Medveščaku.
No, svečano bacanje paka pred punom Arenom, uz izravan TV prijenos te uz prisustvo kapetana Medveščaka Alana Letanga i kapetana suparničke momčadi, donator će osvojiti i dvije VIP ulaznice za cjelokupni hokejaški spektakl, točnije za svih sedam utakmica Medveščaka u sklopu Arena Ice Fevera.Spomenimo još kako je početna vrijednost licitacije 5.000 kn, a za sve informacije oko aukcije i ulaznica za ”Večer dobrih djela” možete se obratiti na mail: sbegovic@unicef.hr ili ante@priredba.hr .Nemojte čekati. Učinite dobro djelo i pridružite se akciji. Učinite dječji svijet boljim i ljepšim! Jer, oni su naša budućnost!
izvor: www.medvescak.com