Dobar mjesec za Hladno Pivo – novi singl, Porin i gotovo rasprodana Šalata!

pivo

Svibnja 2013.godine dečki iz Hladnog Piva će se zasigurno sjećati kao jednog od ljepših mjeseci u svojoj, za 10 dana, 25 godina dugoj glazbenoj karijeri.Prije nekoliko dana Mile Kekin i Krešimir Šokec osvojili su još jednog staklenog Propadala na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Porin u kategoriji Najbolje originalne skladbe za kazalište, film i/ili tv s pjesmom “Bitange i princeze” istoimene TV-serije.Ovo je već dvanaesti Porin kojim se mogu pohvaliti, a nagrada je došla u pravi trenutak, 2 tjedna prije njihovog velikog samostalnog koncerta na zagrebačkoj Šalati kojim će 25. svibnja proslaviti 25 godina postojanja.Srećom, inspiracije i nakon 25 godina nije nestalo pa je Hladno Pivo prošli tjedan objavilo svoj najnoviji singl “Na ovim prostorima” koji se u prvi tjedan popelo na 8.mjesto službene liste domaćih singlova HRTop40.

Produkciju pjesme „Na ovim prostorima“ preuzeo je Denyken, dok se za mastering pobrinuo dobitnik Grammyja Brad Blackwood, poznat  po radu sa imenima kao što su Maroon 5, Against me, Calexico itd.
Pjesmu će premijerno izvesti na koncertu na Šalati za koji su karte skoro pa rasprodane pa stoga požurite po svoju ulaznicu za veliki punk-rock spektakl godine na kojem ćemo svi zajedno proslaviti Dan radosti, kako su fanovi Hladnog piva preimenovali 25. svibanj.U znak proslave 25-godišnjice Hladnog Piva dajemo vam na besplatni download novi singl “Na ovim prostorim” te pobjedničku pjesmu “Bitange i princeze” koje možete preuzeti klikom na linku ***DOWNLOAD LINK***