MILA ELEGOVIĆ PREDSTAVLJA SVOJ PRVI AUTORSKI SINGL

mila-koka

Nagrađivana kazališna, televizijska i filmska glumica, svima dobro znana Mila Elegović je  na Narodnom radiju, u ‘Glazbenom showu Dalibora Petka’, predstavila singl jednostavnog i upečatljivog naziva “Koka”.
 “Tko je Koka? Koka sam ja, autentična… i sve žene u gradu mojih godina”, veli šarmantna Mila koja će svojim prvim singlom pokazati ne samo dar za pjevanje, koji je uostalom već i dokazala i istesala na daskama kazališta Komedija (njenog matičnog kazališta), već i ogroman autorski potencijal. Tekst pjesme “Koka” potpisuje sama Mila, dok je glazbu supotpisala zajedno s Zvonimirom Dusperom Dusom, značajnim za Milinu glazbenu priču. Za Kokin aranžman su se, uz Duspera, pobrinuli i Luka Žužić te grupa Sane.

 “Dus se javio i rekao mi da je vrijeme da nešto snimim. Među nama se stvorila odlična stvaralačka kemija. Fantastično je kod Dusa da je skužio točno što ja želim i poštuje to. U kazalištu drugima ispunjavam želje, no ovdje je drugačija situacija”, kaže Mila.Iza Mile su brojne uspješne kazališne, filmske i televizijske uloge, kao i uloge u mjuziklima po kojima je kazalište Komedija i prepoznatljivo. Tako je Mila Elegović pjevanje usavršavala i u Hrvatskoj, ali i inozemstvu – u Hochshule fur Musik und darstellende Kunst u Beču, Austrija (odjel za mjuzikl) te u Guilford School of Acting i Royal Academy of Music u Londonu.“Došao je taj trenutak, koji se dugo ‘kuhao’ i na kraju sazrio”, ističe Mila i dodaje “mnogi skladatelji su mi nudili svoje pjesme, međutim to nije bilo ono pravo. Moj prijatelj Željen Klašterka mi je rekao da bi bilo najbolje da napišem nešto svoje. Probudila sam se jedno jutro u 6 i počela pisati.”