Nova pjesma grupe Silente “Još jednom”

silente

Dubrovačka grupa Silente prije tri mjeseca predstavila se debitanskim singlom „Terca na tišinu“. Videospot je do danas pregledan impresivnih 200.000 puta na Youtubeu, a došlo je i vrijeme za novi singl.
Pjesmu „Još jednom“ napisali su Tibor (glazba) i Sanin (tekst) Karamehmedović, a glazbeni producent je Nikša Bratoš.Silente će u četvrtak, 30. svibnja u 22 sata održati koncert u VIP klubu na zagrebačkom Trgu bana Jelačića. Bit će to prilika da uživo čujete „Tercu na tišinu“ i „Još jednom“. Tijekom jeseni te, i druge pjesme, potražite na debitantskom albumu „Lovac na čudesa“ koji će objaviti Aquarius Records.

Energičku petorku mladih i talentiranih ljudi koji rade pod imenom SILENTE čine: Tibor Karamehmedović (autor glazbe, solo gitara i vokal), Doris Kosović (vokal), Sanin Karamehmedović (autor stihova i bas gitara), Lorena Milina (violina, klavir i vokal) te Ivuša Gojan (bubnjevi).Veliki utjecaj na karijeru grupe Silente ima Dejan Aćimović, redatelj i glumac, koji je za grupu snimio videospotove za obje navedene pjesme. Naravno, za odlične uratke Dejan može zahvaliti i svojim stalnim suradnicima, direktoru fotografije Dariju Haceku, montažeru Vladi Gojunu i producentici Tatjani Aćimović.