D’ Legende snimili album “Hej ti” za društvo i dobru zabavu

 

legende
 

Krunoslav Kićo Slabinac, Željko Krušlin Kruška, Darko Domijan i Duško Lokin, ujedinili su se pod glazbenim projektom D’ Legende. Nakon odličnog prijema na koncertima kod slovenske i hrvatske publike, krajem prošle godine, uhvatili su se gitare i pjesme i u kratkom vremenu snimili album „Hej ti“ po istoimenom najavnom singlu.
Na albumu su ostali vjerni svom pop-šlagerskom izričaju koji će najviše cijeniti njihova vjerna publika željna novih ritmova. Njihov entuzijazam je prepoznao i producent Toni Eterović koji ih je okupio. Na albumu se nalazi 13 pjesama koje su izašle u izdanju Menarta/Arija.

 

Uz veliku volju za stvaranjem nekih novih zvukova i ritmova te veliku dozu entuzijazma i zrelosti koju su s godinama uspjeli prikupiti, danas smatraju da je stvaranju ovog zajedničkog projekta najviše pridonio segment zezancije na vlastiti račun koji njihova publika najviše cijeni, a njih same motivira da bez dvojbi idu dalje.’Netko nas je nazvao OLD TAJMERI. Pa što?! Pogledajte Old tajmere na kakvoj su cijeni! Kao i staro vino, dakle s godinama sve cjenjeniji. Tako i treba biti. Ako ništa, a ono da mladi, oni koji tek dolaze na Estradu, shvate da je dugovječnost u dobrim pjesmama i iskrenoj komunikaciji sa svojom publikom najbitnija.’ – kažu D’Legende.Koliko će ova avantura trajati, ne znaju ni oni sami, ali dok ima publike, bit će i pjesme

Popis pjesama:

1.   Hej ti – D’ Legende

2.       To što vidiš to sam ja – Željko Krušlin Kruška

3.       Putuj pjesmo Željko Krušlin Kruška

4.         Tako se ljubav ne čuva Željko Krušlin Kruška

5.      Papak – Duško Lokin

6.    Dobro jutro Dalmacijo – Duško Lokin i Brigita Šuler

7.       Voljenoj ženi – Duško Lokin

8.      Ima dana, ima noći – Darko Domijan

9.       Usne bordoDarko Domijan

10.   Ah ljubavi kasno dođe Darko Domijan

11.Tvoj dječak je tužan – Krunoslav Kićo Slabinac

12.   Dala si mi vrijeme svog života Krunoslav Kićo Slabinac

                13 .Rock and Roll band – Krunoslav Kićo Slabinac