KRALJ ČAČKA ”MOJ AVATAR” – Singl koji će vas razoružati ljepotom u bijedi

 

avatar

Poslije višegodišnjeg povlačenja po kuloarima svih važnijih glazbenih zbivanja u zemlji u kojoj je glazba bitna jednako koliko i briga za umirovljenike, samoprozvani Kralj Čačka, legenda srpske klupske scene objavljuje svoj prvi službeni singl.Nenad Marić neokrunjeni je vladar glazbe koju je teško svrstati u neku kategoriju. Pojavljuje se u bljeskovima i svakim novim izvođenjem iznenadi time koliko je glazba zapravo isključivo pitanje ljubavi i emocija. Njegova inspiracija leži u onom, za mnoge, savršenom skrovištu, između najdubljih emocija i umjetnosti sviranja, između noći u zadimljenom baru i jutru koje mijenja sve, između glazbe putujućih trubadura i krhkih jazz melodija. Upravo iz tog skrovišta Kralj Čačka izlazi na glavnu ulicu i vodi na put oko svijeta.

Za one koji vole reference, glazba Kralja Čačka predstavlja mješavinu jazza, rock’n’rolla i šansone, a nije mali broj onih koji ga zovu srpskim Tomom Waitsom.”Moj avatar” najava je velikih stvari koje su pred sarkastično samoprozvanim Kraljem.Singl je snimljen u studiju “Siena” početkom jeseni ove godine (snimatelj Nikola Usainović), a producent je Voja Aralice.
“Moj Avatar” su uz Kralja Čačka, autora teksta i glazbe, koji je također odsvirao akustičnu gitaru, oživjeli sljedeći glazbenici: Marko Marić – klavir, el. gitara, Ivan Antić – kontrabas, Voja Aralica – grand cassa, činele, udaraljke, produkcija i Miloš Nikolić – truba.Uživajte u slušanju:https://www.youtube.com/watch?v=w70nine7bpU