OSTACI ZVUKA poručuju – Govoriš o sebi

ostaci

 

Nakon što su se sredinom rujna predstavili singlom “Govoriš o sebi”, koji već 7. tjedan uspješno kotira na top listi Cener Radija 101, alternativni rock sastav iz Pule Ostaci zvuka snimio je i videospot za svoj prvi singl.
Pjesma “Govoriš o sebi” psihološkog je karaktera i govori o lošim međuljudskim odnosima, koje neuspješno rješavamo okrivljujući druge. Spot za koji scenarij i režiju potpisuje Ivan Kraljević, dok je direktor fotografije Marko Krnjajić, kroz simboliku prati temu pjesme. Sniman je tijekom ljeta 2014. na napuštenim lokacijama Pule i Ližnjana.


Pjesma je snimljena u sada već regionalno poznatom studiju Partyzan u Puli, a miks je radio Perica Šuran na SAE (The School of Audio Engineering) u Ljubljani. Iako su se okupili prije nešto više od pola godine, svi članovi benda imaju dragocjeno iskustvo sviranja po raznim pulskim bendovima.
U spotu se pojavljuju: Josip Pino Ivančić, Borjan Radolović, Miroslav i Sabina Cerovac, te članovi benda: Pitzek Bijažić (bubnjevi), Karlo Mirković (gitara), Robert Matysiak (bas) i Ivan Kraljević (vokal i autor).
Redatelj i scenarist: Ivan Kraljević
Direktor fotografije: Marko Krnjajić
Montažer: Ognjen Jovanović