Digitalni ‘Mamut’ URBANA & 4 u prodaji + prednarudžbe

urban

Dvije i pol godine od hvaljenog EP-ja ‘Kundera (2012.), Urban & njegova Četvorka – Marco Bradaschia, Sandi Bratonja, Saša Markovski i Luka Toman – predstavljaju novi, dugoočekivani studijski album ‘Mamut’, koji uključuje singlove ‘Sutra ćemo pričati’ i prekjučer premijerno predstavljeni ‘Priđi mi bliže’. Za naslovnicu i cjelokupni dizajn albuma zaslužan je renomirani ilustrator i slikar Tomislav Torjanac. Urban & 4 još jednom su napravili potpuni zaokret… u 11 novih, tematski promišljenih, snažnih pjesama ‘ukoričenih’ u ‘Mamut’, za koji potpisuju i produkciju, zajedno s Filipom Vidovićem.

Digitalno izdanje je  u prodaji putem Cedeterija.com. Predbilježite se i osigurajte novi CD Urbana & 4 prije službenog izlaska putem: Cedeterija.com ili e-mail adrese prodaja@aquarius-records.com *
Napomena*: u slučaju prednarudžbe putem e-maila prodaja@aquarius-records.com, koja je moguća isključivo za područje Hrvatske, potrebno je u tijelu maila napisati ime i prezime te adresu dostave. Cijena: 92,50 kn + dostava. Plaćanje: pouzećem.
Popis pjesama na albumu:
1. kada se voda povuče
2. dva metra (balada o vojniku)
3.  ribe
4.  malo je
5.  pasolini
6. priđi mi bliže
7.  venecija. tone. / venezia. sprofonda.
8.  leteći holandez
9.  sutra ćemo pričati
10. intro luka mf102
11. gluposti u dvoje