Ivana Kindl, Mario Huljev i Colonia spremni za nastup na 62. Zagrebačkom festivalu

 

zagrebacki

Zagrebački festival jedan je od najstarijih glazbenih festivala u ovom dijelu Europe i već punu 61 godinu slavi urbani zvuk svog vremena, njegove autore i izvođače. Kroz dugi niz godina svog postojanja, stekao je epitet jedne od najpopularnijih pozornica za velika imena domaće glazbene scene i najznačajnijih domaćih autora. Biti odabran među prezenterima ovog prestižnog glazbenog događaja, danas je postala privilegija. Upravo ta privilegija ove godine, među ostalima, pripala je i velikim glazbenicima Ivani Kindl, Mariju Huljevu i grupi Colonia.Ovim putem, predstavljamo vam nove pjesme s kojima će ova tri velika glazbena imena nastupiti na 62. po redu Zagrebačkom festivalu, koji je će se održati 16. siječnja 2015. godine u koncertnoj dvorani zagrebačkog Hypo Centra.

Za jednog od najboljih ženskih vokala na domaćoj sceni, Ivanu Kindl, nastup na 62. Zagrebačkom festivalu bit će ujedno i njeno prvo pojavljivanje na ovom glazbenom događanju. Ivana će se ovoj publici predstaviti skladbom „Sada znaš“, a riječ je o moćnoj pop soul baladi ljubavne tematike, koja progovara o situaciji u koju ponekad i sami upadnemo, da čovjek zavoli osobu tek kad ju izgubi…
‘Drago mi je da je pjesma prošla natječaj za Zagrebfest kojem se veselim, a osobito me raduje nastup uživo. Vjerujem da će ova emotivna pjesma postati utjeha mnogima koji su se razočarali u ljubav. Inače, zanimljivo je što je ova pjesma, koju zajednički potpisujemo Alen Križaj i moja malenkost, stajala dvije godine u ladici i mislim da je sada pravi trenutak da je predstavim na najbolji način i predam je publici’ – izjavila je Ivana koju ovih dana očekuje i snimanje video broja za spomenutu baladu, čija se premijera očekuje oko samog datuma održavanja Zagrebačkog festivala.
Znamo da Ivanu najbolje publika doživljava u ljubavnim baladama, a prema prvom slušanju vjerujemo da se skladba „Sada znaš“ može približiti sada već kultnoj Ivaninoj baladi „Utjeha“.Novu pjesmu Ivane Kindl poslušajte na linku:
http://youtu.be/Ld6etSmCLKw

Mario Huljev, po treći put zaredom, nastupa na Zagrebačkom festivalu. Na prošlogodišnjem izdanju predstavio nam se baladom „Budi tu“, dok će na nadolazećem nastupiti s pjesmom „Život je kriv“. Uz Marija, glazbu i tekst potpisuje i Silvio Pasarić koji je ujedno napravio i aranžman, ‘Pjesma „Život je kriv“ govori o ljubavi koja se morala desiti dva puta kako bi shvatili da se zaista radi o pravoj ljubavi… Neke ljubavi na prvu jednostavno ne idu, ali kasnije stvari ipak dođu na svoje. Na drugu :)’ – Mario Huljev o svojoj novoj pjesmi.Kako zvuči i o čemu govori nova pjesma poslušajte na linku:http://youtu.be/LAqxnd0MzgQ

Colonia i ovog puta nastavlja u svom revijalnom dance tonu! S novom pjesmom „Crveni ruž“ publici Zagrebačkog festivala predstavljaju se drugi put, nakon što su istu prošle godine oduševili naslovnom pjesmom svog aktualnog albuma, „Tvrđava“.
Singl „Crveni ruž“ i ovog puta glazbeno i aranžerski potpisuje osnivač i član Colonije, Boris Đurđević, a tekst Valerija Đurđević . Dok iščekujemo festivalsku izvedbu i videospot nove pjesme, ‘Pjesma govori o trenutku kada spoznamo svoju vrijednost, kada tuđa uvjerenja, nametanja i ograničenja postaju nebitna. To je poanta života, voljeti sebe i ne obazirati se na pritisak okoline, stoga se toplo nadam kako će ovi stihovi doprijeti do djevojaka i žena koje će se kroz pjesmu prvenstveno osvijestiti, ali i osnažiti.’ – Valerija Đurđević .’Brzim i energičnim tempom, Colonia s ovom pjesmom nastavlja tradiciju praćenja svjetskih EDM trendova. Pjesma “Crveni ruž” je drugi singl, nakon uspješnice “Feniks” s kojom najavljujemo 12. studijski album. Izlazak novog albuma u planu je za svibanj 2015.’ – Boris Đurđević.Kako zvuči poslušati možete na sljedećem linku:
https://www.youtube.com/watch?v=cF-nMiXJmKA