Luka Vidović rasprodao premijeru nove predstave “Plan 22!”

 

luka

U petak 28.11. u pred punom dvoranom Studija smijeha, Luka Vidović premijerno je predstavio novu predstavu „Plan 22“ i svima prisutnima pružio sat vremena izvrsne zabave, smijeha i iluzije. Luki su podršku iz publike dali brojni kolege, suradnici i prijatelji među kojima i Rene Bitorajac.Kako su i pretpremijera i premijera bile u potpunosti rasprodane, Luka Vidović dodao je još jedan datum u Studiju Smijeha – 19.12. s početkom u 20:30  i dao mogućnost svima koji još nisu da se spase uz „Plan 22“!


Predstava je comedy magic show, kojim je Luka uspješno povezao stand up i odlične iluzionističke trikove, ali i pokazao svoje plesno umijeće. (Svakako morate pogledati o čemu se radi J).Ulaznice za iduću predstavu 19.12. u prodaji su po cijeni od 30 kuna i možete ih kupiti u Studiju Smijeha ili ih rezervirati na broj telefona 01 5588-980 / 095 5103 129  te putem maila ulaznice@studiosmijeha.hr.
Zagrijte se u ove hladne zimske dane uz dozu smijeha i trikova koje još niste imali priliku vidjeti jer kako Luka Vidović kaže: „Garantiram dobru zabavu, ali ne garantiram da netko od vas neće nestati i da ćete se svi vratiti kući“!