Poznati britanski stand up komičar – JIMMY CARR – stiže u Zagreb

 

carr

Jedna od apsolutnih zvijezda britanske komičarske scene i najprisutnijih stand-upera na televiziji i radiju, čovjek koji definitivno nema dlake na jeziku i redovno zgražava tradicionaliste i šokira liberale – Jimmy Carr – uskoro dolazi u Zagreb!Carr nije pripovjedač, on svoju publiku zabavlja rafalno ispaljenim one-linerima, kratkim vicevima, komentarima i primjedbama koje su inteligentne, mnoge bezobrazne, a neke i gotovo neprihvatljive. Pristojnost i moral ostavite kod kuće i obavezno dođite vidjeti tog komičara kakvog Hrvatska još nije vidjela.Jimmy Carr je do sada prodao preko milijun DVD-ova, domaćin je bezbrojnih i ekstremno uspješnih televizijskih emisija, ali nastupi uživo su ono u čemu je najbolji. Potvrda tome je milijun i pol ljudi koji su ga gledali samo u Velikoj Britaniji.


Jimmy Carr u Zagreb stiže u utorak, 12.5.2015. u 20 sati u veliku koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog. Na svoj prvi nastup u Hrvatskoj dolazi u sklopu “Gagging Order” turneje. Organizacija hrvatskog nastupa u „rukama“ je Aquarius Recordsa u suradnji sa programom „London Calling Comedy“.Carrova “Gagging Order” turneja počela je 2012. godine od kada je obišao preko 250 gradova Velike Britanije i Irske, a trenutno je na turneji Europom. Nazivaju ga čovjekom “koji najviše radi u komediji”, što dokazuje i činjenicom da stara turneja još nije sasvim završila, a on je već započeo novu, “Funny Business”.
Jimmy je objavio osam DVD izdanja: “Live“, “Stand Up”, “Comedian”, “In Concert”, “Telling Jokes“, “Making People Laugh“, “Being Funny” i, posljednji u nizu, “Laughing & Joking“ te je prodao 1,2 milijuna primjeraka do danas.