MASSIMO ODGAĐA PREDSTOJEĆE NASTUPE – NOVI DATUMI KONCERATA U BiH

massimo2
 

 Ovog puta bronhitis i kašalj su jači od mene. Pod temperaturom zaista nisam u stanju pjevati i žao mi je što se ovo događa u tako nezgodno vrijeme. Do zadnjeg trena sam se nadao da ću ipak moći nastupiti”, kaže Massimo te dodaje: “Igrom slučaja ovog puta ću se zateći ispred malih ekrana i pratiti tko je sve osvojio nagrade i kako je izgledao cjelokupni show. Uvjeren sam da će u Spaladium Areni biti odlično i da će nagrade otići onim glazbenicima koji to zaista zaslužuju za svoj prošlogodišnji rad. Vjerujem da ću se brzo oporaviti i da će, osim nekih pomicanja termina u mom koncertnom rasporedu, sve druge obveze proteći u najboljem redu.”
 

 
Massimo je za Dan žena trebao nastupiti u Sarajevu i tome se izuzetno radovao: „Osjećam veliki respekt prema sarajevskoj publici i ne bih želio da moj koncert u Sarajevu bude ‘odrađen’ reda radi. Velika se povijest rock&rolla pisala iz Sarajeva i osjećam da i ja moram dati svoj maksimum, ali prehlađen to ne mogu. Ne želim publici u BiH pružiti išta manje nego svoj maksimum.“
Ulaznice kupljene za „stare“ koncertne datume po gradovima BiH vrijedit će za nove koncertne datume. Ukoliko vam novi datum ne odgovara, tada molimo svoje ulaznice čim prije vratite na prodajnom mjestu na kojem ste ih kupili.

Od nedjelje, 8.3. u Sarajevu je trebala krenuti BiH turneja.
Zbog ove iznenadne situacije koncerti se pomiču, a novi koncertni datumi su:
20.3. Tuzla (prebačeno sa datuma 13.03.)
21.3. Sarajevo (prebačeno sa datuma 8.3.)
22.3. Zenica (prebačeno sa datuma 10.3.)
24.3. Mostar (prebačeno sa datuma 11.3.)
Koncertni prostori se ne mijenjaju!