Sassja zapalila Zagreb i Ljubljanu

sasja

„Draga Sassja ovo je bilo looooodo!!! Svaka ti čast. Premda do prije 3 dana nisam ni znala za tebe, danas si mi na svim playlistama i tvoj sam ogromni fan! Respect!! Dođi nam opet molim te!!! Carica si!“ Ovo je samo jedan u masi komentara koji se mogu naći na Sassjinim društvenim mrežama nakon što je svojim energičnim i žestokim koncertima zapalila Zagreb (Kset) i Ljubljanu (Channel Zero) i time promovirala svoj prvi album „Taktički praktično“.


 

U punim klubovima pokazala je nevjerojatnu energiju i snagu, a setlistu je skrojila od novih, ali i starih pjesama poput Clasha, koje možete naći na You Tube-u. Oba koncerta otvorila je pjesmom „Taktički praktično“, a da će nastupi biti žestoki i beskompromisni u pravom smislu riječi, dala je naslutiti u prvih 15 sekundi nastupa u Ksetu: „DJ stani! Ne mogu ovako. Tonac, molim te pojačaj mi vokal u monitorima. Ja nemam previše iskustva, ali ovo mora biti bolje, puno bolje da mogu nastaviti!“ Na pozornici u Ksetu pridružio joj se i Frenkie, dok je u Ljubljani bila sama na sceni te je uz podršku DJ Indiga cijeli Channel Zero držala u naponu gotovo sat i pol.  

Prije 10 dana Sassja je objavila svoj prvi album u životu „Taktički praktično“ (Menart) kojim je do sada šarmirala mnoge glazbene kritičare. Duet s Remi iz Elementala u pjesmi Etikete prvi je službeni singl za hrvatsko tržište, nakon kojega je uslijedio i sve veći medijski interes, ali i brojni upiti za nastupe na nekim od najpoznatijih europskih festivala. O kojim  festivalima je riječ saznat ćete uskoro.